"Η παιδεία είναι ο δεύτερος ήλιος για τον άνθρωπο" - Πλάτων

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκησε τον Καρκίνο Μόνος του!!!


Ανακάλυψε θαυματουργή δίαιτα


Θεραπεύτηκε μόνος του από τον καρκίνο!







Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Άλαν Τέηλορ δεν είχε καμία επιθυμία να πεθάνει και πως βρισκόταν σε μια κατάσταση που θα προσπαθούσε να κάνει τα πάντα για να αποτρέψει το αναπόφευκτο.

Τον περασμένο Απρίλιο οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο στον Τέηλορ και του ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχει καμία μέθοδος για να γιατρευτεί. Ο καρκίνος τον είχε χτυπήσει στο παχύ έντερο και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Ο Τέηλορ που ήταν μηχανικός σε πετρελαϊκή εταιρία στη Μεγάλη Βρετανία, δεν παραδόθηκε στην μοίρα του και άρχισε να ψάχνει τα πάντα για την αρρώστια μέσω του ίντερνετ.

Η δίαιτα

Αυτό που ξεκίνησε άμεσα ήταν να αλλάξει το διαιτολόγιό του αρχίζοντας μια δραστική δίαιτα που δεν περιλάμβανε καθόλου κρέας και οποιοδήποτε φρέσκο προϊόν αλλά αντίθετα ξεκίνησε να καταναλώνει δέκα μερίδες φυτικές τροφές και μερικά δισκία σελήνιο την μέρα.

Ο καρκίνος εξαφανίστηκε!!

Στις 6 Αυγούστου το νοσοκομείο του έδωσε την πιο ευχάριστη ανακοίνωση της ζωής του: Ο καρκίνος δεν υπήρχε πια!

Δεν υπάρχει αμφιβολία στην αρχική διάγνωση, όχι μόνο γιατί στο νοσοκομείο είχε πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, αλλά και για ένα άλλο λόγο. Στο παρελθόν είχε υποστεί εγχείρηση για αφαίρεση καρκινικών όγκων και των μεταστάσεών τους.

Πρόκειται για μια ίαση θαύμα και για μια θαυματουργή τακτική που όμοιά της δεν υπάρχει καταγεγραμμένη στα ιατρικά χρονικά

Οι γιατροί μελετούν το φαινόμενο για να εξαγάγουν επιστημονικά συμπεράσματα πριν αναγνωρίσουν την θαυματουργή «δίαιτα Τέηλορ».


Περισσότερα: Θεραπεύτηκε μόνος του από τον καρκίνο! | E-Radio.gr Blog 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου