"Η παιδεία είναι ο δεύτερος ήλιος για τον άνθρωπο" - Πλάτων

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Eκλεισαν το μόνο σημείο που θα επιβιώσει της συντέλειας του κόσμουΕιδικοί σε θέματα καταστροφολογίας ισχυρίζονται ότι στο συγκεκριμένο σημείο του πλανήτη έχουν εντοπιστεί σπάνια «δονητικά κύματα» και άλλα στοιχεία που υποδεικνύουν πως το μέρος αυτό αποτελεί πύλη μεταξύ διαφορετικών κόσμων... Η φημολογία και οι ισχυρισμοί περί του τέλους του κόσμου και του ημερολογίου των Μάγια άλλαξε την τύχη των ντόπιων σε ένα μικρό γαλλικό χωριό στους πρόποδες των Πυρηναίων.


Το όρος που υψώνεται πάνω από την κοινότητα του Μπουκαράκ, στη νοτιοδυτική Γαλλία, και αποτελεί κομμάτι της οροσειράς των Πυρηναίων, έχει μετατραπεί σε τόπο New Age προσκυνήματος, ενώ οι τιμές των ακινήτων έχουν τριπλασιαστεί, καθώς οι τουρίστες συρρέουν κατά χιλιάδες.

Πρόσφατα μάλιστα οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να αποκλείσουν την πρόσβαση στο βουνό για το διάστημα μεταξύ 19-23 Δεκεμβρίου, για λόγους «ασφαλείας» και αποτροπής μαζικών εκδηλώσεων, καθώς χιλιάδες κόσμος αναμένεται να κατακλύσει το σημείο στην προσπάθειά του να επιβιώσει της... επερχόμενης συντέλειας του κόσμου.

Πηγή:  http://www.aniwthoi.net/2012/11/blog-post_560.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου