"Η παιδεία είναι ο δεύτερος ήλιος για τον άνθρωπο" - Πλάτων

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Η φύση σε fast forward (4 videos)


Ο Νορβηγός φωτογράφος τοπίων, που υπογράφει τις δουλειές τους ως TSO, έχει δημιουργήσει 4 video που απεικονίζουν την εκπληκτική ομορφιά της φύσης όπως θα την παρατηρούσαμε εάν ο χρόνος περνούσε πιο γρήγορα.

Νοτιοδυτική Αυστραλία, φωτογράφος TSO 



Το πρώτο video με τίτλο "The Water" μας μεταφέρει την ομορφιά των φιορδ (fjord) της δυτικής Νορβηγίας συνοδευόμενο ηχητικά από την σονάτα "Moonlight" του Beethoven.




Στο επόμενο video, ονόματι "The Arctic Light", κυριαρχούν τα εκπληκτικά χρώματα από τον ουρανό της Αρκτικής 2-4 εβδομάδες πριν τον Ήλιο του Μεσονυκτίου. Η εκπληκτική μουσική που το συνοδεύει είναι σύνθεση της Marika Takeuchi και είναι ειδικά γραμμένο για αυτό το video.




Έπειτα, το video με τίτλο "The Mountain" που γυρίστηκε στο El Teide, το υψηλότερο βουνό στην Ισπανία. Οι εικόνες του Γαλαξία κόβουν πραγματικά την ανάσα. Μουσικό θέμα είναι το "Nuvole bianche" του Ludovico Einaudi. Ένα video που έχει προβληθεί ιδιαίτερα ακόμα και από το Reuters και το CNN.



Τελευταίο και καλύτερο, το "The Aurora". Το Βόρειο Σέλας σε όλο του το μεγαλείο. Reuters, Discovery Channel, MSNBC, USA Today, Space.com μέχρι και Nasa photo of the day, έχουν ασχοληθεί και προβάλει αυτό το video.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου