"Η παιδεία είναι ο δεύτερος ήλιος για τον άνθρωπο" - Πλάτων

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

!!!!~200~!!!!



Φτάσαμε αισίως στις 200 αναρτήσεις! 



Δεν περίμενα ποτέ το μέγεθος της γνώσης που θα μοίραζε αυτό το blog.Φτάσαμε ως εδώ έχοντας μια γκάμα θεμάτων που ξεκινούν από τον υλικό κόσμο της Γης και ταξιδεύουν ως τα πέρατα του έναστρου ουράνιου θόλου μας, που υπερβαίνουν από τον υλικό στον άυλο περίγυρό μας, που αναζητούν επιστημονικές ανακαλύψεις, που αναδεικνύουν τις φυσικές ομορφιές και τα ανθρώπινα επιτεύγματα και, τέλος, δίνουν βήμα σε προσωπικές απόψεις!

Με οδηγό το μυστήριο, το πάθος, την ανακάλυψη και τη δημιουργικότητα, θα συνεχίσουμε υπεύθυνα για τον επόμενο στόχο μας, που είναι να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε και  τις 500 αναρτήσεις!

Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη, τα σχόλια και τη βοήθεια που μας δώσατε αυτόν τον ένα, και λίγο παραπάνω, χρόνο που είμαστε στο διαδίκτυο! Προσωπικά, όμως, θέλω να ευχαριστήσω την αδερφή μου Ελένη για τη στήριξη και τον εμπλουτισμό της θεματολογίας, αλλά και τους φίλους μου Παναγιώτη και Γιάννη, τον πρώτο για την ιδέα και τον δεύτερο για την τεχνική υποστήριξη στο σχεδιασμό του Υπερβατικού!


Μην ξεχνάτε λοιπόν πως το Υπερβατικό είναι ένα Blog που μας βοηθάει να εμβαθύνουμε σε κάθε φυσική και μεταφυσική αναζήτηση...

Με εκτίμηση,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου