"Η παιδεία είναι ο δεύτερος ήλιος για τον άνθρωπο" - Πλάτων

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Φεύγοντας από τον Διαχωρισμό


Ανώτερη Επικοινωνία της Ελένης Πιππή 

με τον δάσκαλο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.

στο 1ο  Φεστιβάλ Reiki Θεσσαλονίκης 26 Μαΐου 2013



«ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ»

Ας δώσουμε λίγο χρόνο ο κάθε ένας μας να ηρεμήσουμε το νου, με βαθιές εισπνοές ας εστιάσουμε στην γαλήνη της καρδιάς και ας ταξιδέψουμε μαζί φίλοι μου στην σφαίρα μιας άλλης διάστασης φωτός!!
«Αγαπημένοι σας καλωσορίζουμε για άλλη μια φορά μαζί μας και καθώς σιγά σιγά ρίχνουμε ένα - ένα το πέπλο της διτότητας ερχόμαστε δίπλα σας,  επιτρέπουμε στην ενέργεια μας να είμαστε μαζί σας όπως και εσείς επιτρέπετε με την δική σας πρόθεση και την δική σας αγάπη να είμαστε μαζί σας.
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας σας καλωσορίζει, και είμαι πολύ χαρούμενος εγώ και όλη η φωτεινή παρέα απόψε που είναι μαζί σας.

 Πραγματικά κάθε φορά είμαι χαρούμενος γιατί  προσωπικά λατρεύω τον κάθε έναν από σας  όσο περίεργο και αν αυτό σας ακούγεται!  Έτσι είναι!
Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά γιατί μοιραζόμαστε μαζί τόσες υπέροχες αλλαγές και τόσα υπέροχα συναισθήματα και γιατί ετούτη την στιγμή, ετούτη την όμορφη μέρα, είμαι μαζί σας και σας ακούω και με ακούτε.
Θα ήθελα λοιπόν για λίγο με την σκέψη σας να εστιάσετε μέσα στο κέντρο του εαυτού σας. θα ήθελα για λίγο να εστιάσετε μέσα στο κέντρο της καρδιά σας και να νιώσετε την σπίθα σας, να νιώσετε την αγάπη προς εσάς, να νιώσετε την καρδιά σας να πάλλεται όσο μπορείτε, σαν να είναι η πρώτη φορά που έρχεστε στο πεδίο της Γής. Κάθε φορά που ερχόμαστε μαζί σας και ενωνόμαστε με αγάπη και χαρά είναι σαν να είναι η πρώτη φορά, η πρώτη φορά που το πνεύμα συναντάει την ύλη και η ύλη συναντάει το πνεύμα.

  'Όμως τελικά αγαπημένοι υπάρχει διαχωρισμός;
Διαχωρίζεται η ύλη από το πνεύμα;
Διαχωρίζεται ο Νους απ' την Καρδιά;
Διαχωρίζεται το καλό απ' το κακό; Το θετικό απ το αρνητικό;

 Σήμερα θα σας μιλήσω αγαπημένοι για αυτόν τον διαχωρισμό που στην ουσία δεν υπάρχει.
 Έτσι λοιπόν θέλω να σας αφήσω λίγο στον χρόνο σας να συνδεθείτε με την σκέψη στην καρδιά σας, εκεί που υπάρχουν τα πάντα, εκεί που όταν στρέφετε το βλέμμα σας  σταματάει για λίγο ο χρόνος και αισθάνεστε τα πάντα. Όταν αγαπημένοι βρίσκεστε πάντοτε εστιασμένοι στον χώρο της καρδιάς με το μυαλό, τότε συμβαίνει μέσα σας η πληρότητα, η ενοποίηση, άρα εκείνη την στιγμή δεν υπάρχει διαχωρισμός. Όταν βρίσκεστε μέσα στην καρδιά σας απόλυτα συνειδητοποιημένοι και ενωμένοι τότε ο διαχωρισμός παύει να υφίσταται γιατί  ο διαχωρισμός είναι μια κατάσταση του αυτόνομου Νου.
 Ο Νους λοιπόν είναι εκείνος που σας κατευθύνει να σκεφτείτε ότι αυτό που κάνετε είναι καλό ή κακό, σωστό ή λάθος μπερδεμένο ή απλό, αν θα φάτε ή αν θα πιείτε, αν πεινάτε ή αν διψάτε, αν είστε καλά ή όχι. 
Είναι το κομμάτι το ανθρώπινο που το φοράτε μαζί με την ενσάρκωσή σας,  αλλά απ' την άλλη είναι και ένας υπέροχος μηχανισμός. Το Νου αγαπημένοι θέλουμε να τον διαμορφώσετε ως έναν μηχανισμό που θα σας κατευθύνει  πάντοτε προς την ενοποίηση του εαυτού σας!

Και αλήθεια τι είναι ενοποίηση;
Ακριβώς εκεί που σας ζητάω να στρέψετε την κατανόησή σας, στην συνύπαρξη και συνδημιουργία του ανώτερου πνευματικού σας εαυτού με την εδώ προσωπικότητά σας!
Η καρδιά λοιπόν είναι ο μηχανισμός που φέρνετε απ τα αόρατα σύμπαντα σας κάθε φορά πού ενσαρκώνεστε εδώ στην Γη και υπάρχει σε αυτή, ένα ειδικό DNA, μία ειδική μνήμη  που εμπεριέχει  την ενότητα με την πηγή σας. Άρα η Καρδιά είναι το πνευματικό σας εργαλείο και ο Νους είναι το εργαλείο  το ανθρώπινο της προσωπικότητας. Δεν διαχωρίζονται όμως στην ουσία γιατί  ήρθαν για να συνυπάρξουν, ήρθαν για να συν-δημιουργήσουν, μέσα όμως από την φορεσιά της διτότητας,  αυτόματα διασπώνται.

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή.
 Ο άνθρωπος είναι ένα ον πνευματικό που  μέσα από την ύλη του, ήρθε να ενθυμηθεί αυτήν την πνευματικότητα του. Μέσα λοιπόν σε αυτό το υπέροχο ταξίδι της ζωής, ο καθένας από εσάς με έναν ξεχωριστό μοναδικό δικό του τρόπο, αξιοποιεί τον Νου του, αξιοποιεί εκείνο τον μηχανισμό που τον εξυπηρετεί να βιώσει στο φυσικό πεδίο της Γης. Αλίμονο αν ο καθένας σας συνέχιζε να διαχωρίζει τα πράγματα στην ζωή του.  Η Νέα Ενέργεια θέλει από εσάς να μπείτε μέσα στη ενοποίηση, δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη αν δεν υπάρξει ενοποίηση και  δεν μπορεί να υπάρξει κατανόηση της πραγματικότητάς σας, αν εσείς οι ίδιοι δεν κατανοήσετε την καρδιά την λειτουργία της καρδιάς και την λειτουργία του Νου.
 Η καρδιά λοιπόν όπως σας είπα πριν είναι ένας ιδιαίτερος μηχανισμός καθόλου πρωτόγνωρος, την ενέργεια της καρδιάς και το αιθερικό της DNA το φέρνετε από την αρχή της ύπαρξής σας, από την πρώτη -  πρώτη ενσάρκωση σας στο πεδίο της Γης κρατάει μέσα της όλες τις μνήμες , όλες εκείνες τις ποιότητες που χρειάζεστε και τις ενέργειες που χρειάζεστε να αξιοποιήσετε σε κάθε σας ενσάρκωση. Είναι εκεί που κοιμάται ο σπινθήρας της ψυχής σας και σε κάθε ξύπνημα σας, σε κάθε δηλαδή ενσάρκωση, χρειάζεται να βρείτε τον τρόπο να ενθυμηθείτε πώς να ενεργοποιήσετε αυτόν τον σπινθήρα και είναι μαγικό όταν συμβαίνει.
Η ψυχή μέσα στα ταξίδια της ενσάρκωσης της διανύει ξανά και ξανά τον ίδιο κύκλο, συναντά ξανά και ξανά τα ίδια πρόσωπα ώστε να πετύχει αυτήν την ενθύμηση να αναπτύξει την ποιότητα της κάποια στιγμή. Όταν λοιπόν σε κάποια ενσάρκωση αυτό συμβεί, τότε είναι εκείνη η στιγμή που έχετε ξυπνήσει μέσα σας τον σπινθήρα στην καρδιά  και είστε έτοιμοι πνεύμα και σώμα  να αξιοποιήσετε και να λειτουργήσετε το έργο σας . Αυτό είναι που καλείτε Αφύπνιση!!

Από την άλλη ο Νους τι κάνει;
 Ο Νους λοιπόν είναι εκείνος που σας βοηθάει ή μάλλον που μπαίνει μέσα στην διαδικασία της εξέλιξης σαν ένας άλλος παρατηρητής, ώστε να σας πει αυτό χρειάζεται να το προσέξεις ή αυτό απόφυγε το, αυτό χρειάζεται να κάνεις ή αυτό μη το κάνεις.Τα πάθη σας, τα λάθη σας, τα σωστά ή τα μη σωστά, η κρίση και ούτω κάθε εξής, είναι καταστάσεις που δημιουργούνται από το Νου αλλά είναι όμως μέσα στο παιχνίδι της εξέλιξης σας και είναι αποδεκτά, δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά στο παιχνίδι της ζωής σας. Είναι κομμάτια του εαυτού σας, δημιουργούνται από εσάς και έχουν την σημασία τους.

 Και η Καρδιά;
Η καρδιά σας φωνάζει μέσα σας να την ακούσετε, σας λέει τις κρυφές σας επιθυμίες και τις αλήθεις της ψυχής, σας σπρώχνει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, δημιουργεί την  αγάπη, την συναίσθηση, την αποδοχή, τις ευαισθησίες αλλά διακρίνει και την ποιότητα των συναισθημάτων σας. Θυμηθείτε, η καρδιά περιέχει τον σπινθήρα και ο σπινθήρας δεν μπορεί  να κάνει λάθος, ο σπινθήρας περιέχει το φως, είναι φως!
Άρα υπάρχουν δύο μηχανισμοί μέσα στο σώμα σας οι οποίοι παράλληλα σας δίνουν εντολές μέσα όμως από διαφορετική ενέργεια. Αυτό αγαπημένοι εσείς στην τρίτη υπόσταση σας το αντιλαμβάνεστε ως διαχωρισμό όμως στην ουσία δεν είναι διαχωρισμός, είναι η δοκιμασία σας να βρείτε τον τρόπο να τα εξισορροπήσετε! Δύσκολο; Ίσως αλλά όχι ακατόρθωτο!
Οπότε αγαπημένοι αυτό που στην ουσία απόψε σας λέω είναι να γίνετε οι δημιουργοί, οι δημιουργοί της πραγματικότητας σας, πέρα από κάθε διαχωρισμό αρκεί να αλλάξετε την οπτική στις καταστάσεις που συμβαίνουν στην ζωή σας.
 Σταματήστε να διαχωρίζετε τα πράγματα, βρείτε τρόπο να ελίσσεστε και να βιώνετε μια πραγματικότητα έτσι όπως την θέλει η καρδιά με την αποδοχή του Νου. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δίνουν περισσότερη δύναμη στην Καρδιά και άλλοι άνθρωποι  που δίνουν περισσότερη δύναμη στο Νου. Είναι αποδεκτό είστε άνθρωποι,  ήρθατε να βιώσετε και τα δύο, μην ενοχοποιείτε τους εαυτούς σας ,ούτε να κατηγορείτε τους άλλους όταν χρησιμοποιούν τον ένα μηχανισμό περισσότερο απ' τον άλλον. Αφεθείτε στην Αποδοχή!
Και εσείς αγαπημένοι χρειάζεται λοιπόν να βρείτε την ουσία και την αξία του εαυτού σας , που βρίσκεται μέσα στην Καρδιά χωρίς όμως να αρνηθείτε τον Νου ή να τον μειώσετε, ή να τον εξοστρακίσετε από σας.
 Θυμηθείτε ότι ο κάθε μηχανισμός έχει την δική του δουλειά,  έχει την δική του εργασία πάνω στο δικό σας έργο της εξέλιξης. Έτσι λοιπόν η Νέα Ενέργεια η Νέα Εποχή Αγάπης, θέλει από σας να αφυπνιστείτε,  πώς όμως;
 Εξισορροπώντας τους μηχανισμούς σας και τους δύο.
 Ίσως καμιά φορά κατανοείτε λάθος τα πράγματα που λέγονται, το πνεύμα δεν θέλει να ακυρώσετε το Νου, δεν θέλει απλά να τον αφήσετε πίσω και να ακολουθείτε μόνο την καρδιά, το πνεύμα ή αν θέλετε το ανώτερο θεϊκό σας κομμάτι, ο ανώτερος θεϊκός σας  εαυτός, θέλει από σας, να αξιοποιήσετε την σοφία του εαυτού σας, να έχετε δηλαδή σε πλήρη εναρμόνιση τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου σας, την λογική με το συναίσθημα γιατί  η ισορροπία είναι το κλειδί για την νέα εποχή.
Στη Νέα εποχή αγαπημένοι υπάρχει μία εσωτερική καθοδήγηση, και όταν  λέω Νέα εποχή δεν σημαίνει ότι δημιουργούμε μία νέα κατάσταση πίστης, ή νέα πραγματικότητα ή ένα νέο δρόμο που όποιος ακολουθεί έρχεται ,όχι αγαπημένοι δημιουργούμε μία εποχή μέσα στην οποία όλοι θα συντονίζονται με την δική τους ποιότητα, με την αγάπη , με τον σπινθήρα που ήδη έχουν μέσα τους.
Άρα  θέλω εδώ να διευκρινίσουμε κάτι, όταν λοιπόν λέμε για σας Νέα Εποχή εννοούμε την εποχή που κάθε ένας άνθρωπος μέσα απ' την διτότητα  του θα αξιοποιεί ταυτόχρονα και τους δύο μηχανισμούς του, χωρίς το Εγώ , χωρίς εκείνο  ακριβώς μέσα του το σημείο του εαυτού του που του λέει κάθε φορά να διαχωρίσει τα πράγματα. Η Νέα Ενέργεια λοιπόν θέλει συν-δημιουργία, απλότητα και αγάπη και η αγάπη λατρεμένοι μου είναι μία μεγαλύτερη έννοια.
Πολλές φορές λέτε με τον εαυτό σας αγαπώ, αγαπώ τον διπλανό μου, αγαπώ τον εαυτό μου, έχετε κατανοήσει την δύναμη αυτής της ενέργειας όμως;  Έχετε μπει βαθιά μέσα στον πυρήνα της; Έχετε κατανοήσει πραγματικά τι εστί αγάπη;  Ο καθένας σας κατανοεί την αγάπη μέσα από την στιγμή που βρίσκεται στο τώρα και αυτό είναι επίσης αξιοθαύμαστο και φανταστικό για τον άνθρωπο. 'Αρα μην πιέζετε τους εαυτούς να γνωρίσουν την αγάπη ή μην πιέζετε τους εαυτούς σας να αγαπήσετε όταν δεν είναι η στιγμή σας, κάθε φορά ο καθένας χρειάζεται να πιστέψει και να εμπιστευτεί τον εαυτό του για να την νιώσει, να την καταλάβει. 
Ξεκλειδώστε τις ποιότητες σας και προχωρήστε και είμαστε μαζί σας ακριβώς για να παρακολουθήσουμε αυτό το θαύμα της εξέλιξης, της εξέλιξης  πέρα από κάθε διαχωρισμό, η εξέλιξη μέσα απ' την ποιότητα της αγάπης, της αφοσίωσης και της συμπόνιας.
Η ανθρωπότητα στέκεται αυτή την στιγμή στο εξής αν θα αξιοποιήσει τα καλύτερα στοιχεία της ή όχι.
 Αυτήν την στιγμή ο καθένας λοιπόν από εσάς, έχετε μια μεγάλη πρόκληση με τον εαυτό σας και το σύνολο που βρίσκεστε...να βρείτε και να αξιοποιήσετε  τα καλύτερα, τα θεϊκότερα στοιχεία του εαυτού σας αυτά που υπάρχουν μέσα στο αιθερικό DNA της καρδιάς σας.

Και πώς θα το κάνουμε αυτό Κρύων;
Αγαπημένοι μου αυτό είναι το παιχνίδι σας, αυτή είναι η δοκιμασία σας, αυτή είναι η ζωή, η ζωή λοιπόν σας οδηγεί στο να ακούσετε την καρδιά και να ξεκλειδώσετε τους  κώδικες σας, όπου αυτό αυτόματα σας βγάζει απ' τον διαχωρισμό. Όταν λοιπόν ακούτε το πνεύμα να σας λέει φύγετε απ' το Νου, εννοούμε αγκαλιάστε τον, ακούστε τον, αλλά εξισορροπήστε τον με  την δύναμη της καρδιάς.
Θέλω λοιπόν να  πάρετε μία εισπνοή και να μπείτε μέσα στο πεδίο της καρδιάς σας , παρατηρήστε την για λίγο, δεν είναι απλά ένα όργανο, το όργανο είναι αυτό που βλέπει ο εαυτός σας,  στο φυσικό πεδίο. Αιθερικά η καρδιά έχει ένα άλλο σχήμα, έχει πολλά χρώματα, έχει ένα άλλο DNA, έχει μια άλλη δόνηση και μια άλλη ποιότητα, προσπαθήστε λοιπόν με την διαίσθηση σας, όσο μπόρείτε να δείτε την άλλη σας καρδιά αυτή που υπάρχει στον αιθερικό σας κόσμο.  Μπορεί αυτή την στιγμή το βλέμμα σας να εντυπώνει ένα όργανο όμως στην ουσία η ενέργεια σας, η διαίσθηση σας, μπορεί να δει την καρδιά ως την άλλη της πραγματικότητα και αφήστε τους αγγέλους σας και τους οδηγούς σας να σας πλησιάσουν στο χώρο αυτό. Δείτε τους να έρχονται κοντά σας, ώστε να σας βοηθούν ενεργειακά να παρατηρήσετε την αιθερική σας καρδιά αυτή που πάλλεται στο αιθερικό σας επίπεδο, επιτρέψτε στους εαυτούς σας να δείτε πέρα από την ύλη σας, πέρα απ' την βιολογία σας.
Η βιολογία ως μηχανισμός είναι υπέροχος, μπορείτε όμως να δείτε και την αιθερική σας βιολογία; Μπορείτε να δείτε και αυτά που απλώνονται πέρα απ' το βιολογικό σας επίπεδο; Τα χρώματα,  την ενέργεια, τη δόνηση, οσο περισσότερο μπορείτε να τα δείτε τόσο περισσότερο έχετε σπάσει τα δεσμά του διαχωρισμού, γιατί ακόμη κιόλας το πόσο μπορείτε να δείτε και να εστιάσετε στην αιθερική σας ύπαρξη σημαίνει ότι φεύγετε από τον διαχωρισμό.
 Ο διαχωρισμός λοιπόν αγαπημένοι είναι καθαρά μία υλική διάσταση και εμείς όλοι εμείς,  οι οδηγοί σας , όλοι εμείς που είμαστε μαζί σας σ' αυτή  την Νέα Ενέργεια,   θέλουμε να σας πάρουμε απ' το χέρι και να σας περάσουμε έξω απ'  τον διαχωρισμό, γι' αυτό κάντε μία μικρή προσπάθεια αυτήν την στιγμή και κάθε στιγμή, να δείτε το αιθερικό σας πλέγμα, τα αιθερικά σας όργανα αυτά που πάλλονται πέρα απ' την βιολογία σας. Επιτρέψτε στους εαυτούς σας να δείτε τα χρώματα, να ακούσετε τους ήχους, το κάθε ένα όργανο σας έχει και ένα ξεχωριστό υπέροχο ήχο και η κάθε μία σας ενέργεια, το κάθε ένα στρώμα ενέργειας σας έχει επίσης ένα ξεχωριστό υπέροχο ήχο. Θέλουμε κάθε στιγμή μέσα στην ημέρα σας λίγο να εστιάζεστε στην καρδιά και να παρατηρείτε την αιθερική σας υπόσταση όπως κάνουμε αυτήν την στιγμή, να παρατηρείτε την αιθερική σας βιολογία, τα χρώματα που υπάρχουν γύρω στην αύρα σας και τον παλμό που στέλνουν τα όργανα σας και να λέτε στους εαυτούς σας ότι είστε ΈΝΑ, ότι κατανοείτε αυτήν την ολότητα σας.
Ετούτη τη στιγμή μέσα απ τον 3D Νου σας μπορείτε καθαρά να δείτε την βιολογία σας , όμως όταν επιτρέψετε στους εαυτούς σας να σταματήσει ο διαχωρισμός, τότε μπορείτε να δείτε το Όλο, τότε μπορείτε να δείτε την ολότητα σας, να την κατανοήσετε και  να αφεθείτε σ' αυτή την μαγεία της ένωσης.
Αγαπημένοι λατρεύω την ανθρωπότητα γιατί έχει την δύναμη να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια του Νου, γιατί έχει την δύναμη να υλοποιήσει, έχει την δύναμη να ενοποιήσει, έχει την δύναμη να κατανοήσει ανώτερα αυτό που της συμβαίνει άρα τι ζητώ ετούτη την στιγμή από εσάς, σήμερα; Σ' αυτή την όμορφη μέρα που βρεθήκατε εδώ μαζί άγνωστοι γνωστοί , σας ζητώ να επιτρέψετε στους εαυτούς σας να φύγετε απ' τον διαχωρισμό και όταν φύγετε  απ' την πάλη του Νου και κατανοήσετε την δύναμη της καρδιάς, όταν εξισορροπήσετε αυτούς τους δύο μηχανισμούς σας, τότε θα απολαύσετε την μαγεία της ζωής, γιατί όσο περισσότερο επιτρέπετε στους εαυτούς σας να μείνετε μέσα στο φόβο, στη ανασφάλεια, στο άγχος, στην κρίση, στην κριτική τόσο περισσότερο απομακρύνεστε απ' την ευγένεια, την απλότητα και την σοφία του εαυτού σας.
Άρα για τον Κρύων αφύπνιση είναι εκείνη ακριβώς η στιγμή που συνειδητοποιήσατε, που κατανοήσατε και δεχτήκατε την ολότητα σας ότι είστε ένα κομμάτι του Όλου. Αφεθείτε λοιπόν μέσα σας και καλωσορίστε τους εαυτούς σας στη Νέα Ενέργεια όπου όλα συνδημιουργούν, εκεί που υπάρχει ομαδικότητα, το πνεύμα της αγάπης,  της σοφίας και της απόλυτης συνύπαρξης.
Σας αφήνω να πάρετε λίγες εισπνοές και όλη η ενέργεια που οι πνευματικοί σας οδηγοί ετούτη την στιγμή σας συντόνισαν μέσα  στο αιθερικό σας πλέγμα, ζητήστε  να αφομοιωθεί κατάλληλα από την βιολογία σας και στρέψτε για λίγο την προσοχή σας στην Γη, εκεί που γίνονται όλες οι διεργασίες, όλες οι επεξεργασίες των δονήσεων που υπάρχουν πάνω στο πεδίο σας. Στείλτε με την σκέψη σας την αγάπη στους αμέτρητους κρυστάλλους που υπάρχουνε μέσα στο κέντρο της Γης. Στείλτε την αγάπη σας, τις θετικές σας σκέψεις, την σοφία σας και ζητήστε απ' την μάνα Γη να επιστρέψει σε σας μέσα απ' την μαγική της δύναμη και την δική της βιολογία όλες τις θετικές δονήσεις.
Αγαπημένοι σας αφήνω με μία λέξη Ενοποίηση, αυτό σημαίνει για τον καθένα σας ότι χρειάζεται να διώξετε τους φόβους σας, τα σκοτεινά σημεία του εαυτού σας, τις ανασφάλειες σας και να χαίρεστε την κάθε σας στιγμή.

Φεύγοντας λοιπόν απόψε από εδώ θέλω να θυμάστε το εξής :
Ότι η ζωή είναι ένα απέραντο ταξίδι χαράς, αυτό να θυμάστε.
Ό,τι και αν συμβαίνει στην ζωή σας πάντοτε υπάρχει ο τρόπος να το αντιμετωπίσετε γι' αυτό αγαπημένοι είμαστε μαζί σας γιατί πιστεύουμε σε εσάς, πιστεύουμε ότι μπορείτε να βρείτε το μαγικό κλειδί, το μαγικό τρόπο, να βρείτε τις ισορροπίες σας και να χαρείτε την ζωή. Έτσι ήταν και έτσι θα' ναι σας αγαπούμε και πάντοτε να θυμάστε η καρδιά σας είναι η πηγή της ύπαρξης σας.  Γένοιτο!»
Και καθώς είμαστε ενωμένοι με τη Γη της ζητάμε να μας στρέψει όλο το φως και την ενέργεια , ας βάλουμε την προσοχή μας για λίγο στα πόδια μας,  στις πατούσες μας και ας καλωσορίσουμε την θετική ενέργεια της Γης σαν να έρχονται μέσα μας χιλιάδες χρώματα, φωτεινά, κρυσταλλικά και διαπερνούν όλο μας το σώμα από κάτω μέχρι πάνω.
 Πείτε στους εαυτούς σας πώς είστε έτοιμοι να φύγετε απ' τον διαχωρισμό και να φέρετε την ενοποίηση, σε σας, στη κάθε σας στιγμή, στην κάθε σας μέρα, έτσι ο καθένας ας πάρει λίγο χρόνο με τον εαυτό του και με εισπνοές και εκπνοές ελάτε στο εδώ και στο τώρα.
Ο Κρύων  έχει πολύ μεγάλη χαρά όπως είπε και στην αρχή, είναι εδώ στο κέντρο της αίθουσας και έχει φτιάξει ένα υπέροχο πέπλο ένα υπέροχο δίκτυο ενέργειας, πάνω απ' τα κεφάλια μας, θέλω να το φανταστείτε σαν ένα συρματόπλεγμα χρυσό όπου συνδέει τον καθένα μας μέσα από μία χρυσή χορδή, στο κέντρο της κεφαλής μας.  Θέλει να σταθεί σ' αυτό βασικά που μας είπε σήμερα και να μας τονίσει πώς στην καθημερινότητα μας πολλές φορές λοιπόν επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να είναι μέσα στον διαχωρισμό,  όπως ακριβώς μας είπε πριν ανάμεσα στο σωστό ή το λάθος, το καλό ή το κακό, το πρέπει ή το μη πρέπει και σήμερα θέλησε να μας περάσει λέει το μήνυμα ότι μέσα στην τρίτη υπόσταση μας όλα είναι επιτρεπτά όμως ο απώτερος στόχος μας είναι να ενοποιήσουμε αυτούς τους δύο μηχανισμούς του εαυτού μας, του Νου που μας κατευθύνει στο τι να κάνουμε πώς να το κάνουμε και στην καρδιά που έχει μια ανώτερη σοφία.
  Είμαι σίγουρη ότι ο καθένας σας μέσα του έχει καταλάβει αυτά που ακριβώς χρειάζεται μέσα απ' αυτήν την επικοινωνία, το νόημα όμως που θέλω να μοιράσω μαζί σας είναι ότι τις περισσότερες φορές ο άνθρωπος ανησυχεί,  φοβάται μήπως κάθε φορά αυτό που κάνει ή αυτό που θέλει να κάνει είναι το σωστό ή το λάθος, ή είναι αυτό που πρέπει ή αυτό που δεν πρέπει. Κάθε φορά όμως  οι δάσκαλοι μας λένε να κάνουμε αυτό που ακριβώς νιώθουμε με συνείδηση καρδιάς γιατί  είναι το κατάλληλο μας για εκείνη την στιγμή, γιατί χρειάζεται πρώτα απ' όλα να καταλάβουμε ότι κάθε στιγμή της ζωής μας, κάθε περίοδος της ζωής μας δεν είναι η ίδια, δεν έχουμε την ίδια ενέργεια, δεν έχουμε τις ίδιες ανάγκες και την ίδια πνευματική ωριμότητα.  Αν φύγουμε απ' τον φόβο της πράξης και αν μπούμε μέσα στην εμπιστοσύνη του εαυτού μας ότι αυτό είναι το κατάλληλο που μπορώ να κάνω, τότε τι υπάρχει;  υπάρχει η συνδημιουργία τότε φεύγω απ' τον διαχωρισμό. Ο φόβος μας αναγκάζει να διαχωρίζουμε τα πράγματα, οι πεποιθήσεις μας,  μας   αναγκάζουν να διαχωρίζουμε τα πράγματα, οι ανασφάλειες μας το ίδιο.  Αν θέλουμε να πούμε ότι θέλουμε να δουλέψουμε με τους εαυτούς μας, χρειάζεται πρώτα απ' όλα να επιτρέψουμε την αλλαγή. Πολλές φορές συναντάω ανθρώπους που λένε «Θέλω να αλλάξω, θέλω να φύγω απ' την παλιά μου ζωή, θέλω να φτιάξω μια ζωή υπέροχη μέσα στην αγάπη και στην χαρά».
Τις περισσότερες όμως φορές αποδεικνύεται ότι δεν είναι έτοιμοι, μπορεί να το θέλει ο Νους αλλά ενεργειακά δεν το έχουνε επιτρέψει, γι αυτό ο Κρύων στην ομιλία του μας είπε πολλές φορές, επιτρέψτε.
Αν αγαπήσουμε τα θετικά και τα αρνητικά όπως λέμε στοιχεία του εαυτού μας, όπως ακριβώς μας αγαπάει το πνεύμα, τότε θα ανοίξουμε τα φτερά μας και θα επιδιώκουμε συνεχώς το καλύτερο για τη ζωή μας!!
 
 ΕΛΕΝΗ ΠΙΠΠΗ

Δημοσιευμένο στο New Energy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου